11/05/2016
"Ο Καπνούλης στην Αστραφτοχώρα" στο cafe - bar ΟΧΤΩ
Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Κοινωνικού Λειτουργού- Συγγραφέως Σωτηρίας Κυρμανίδου «Ο Καπνούλης στην Αστραφτοχώρα», στο καφέ «ΟΧΤΩ». Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ» σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ροδόπης «ΟΡΦΕΑΣ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί γονείς, παιδιά, φοιτητές, μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από τον Κοινωνικό Λειτουργό του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» κ. Απόστολο Τζουμαλάκη, με κύριους ομιλητές την κ. Σωτηρία Κυρμανίδου, την κ. Σερικέ Σερήφ, Ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης «ΟΡΦΕΑΣ» και την κ. Άση Κιούρα, Συγγραφέα.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην πρόληψη ενάντια στο κάπνισμα και τις επιπτώσεις αυτού και στους μη καπνίζοντες. Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και των ομιλητών, σχετικά με τα ζητήματα που τέθηκαν γύρω από την εξάρτηση του καπνίσματος. 
 
Μέσα από τον κοινωνικό χαρακτήρα του παραμυθιού, στόχος ήταν η προώθηση της πρόληψης, η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των γονέων και των παιδιών

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.