01/07/2019
7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο "Ατόμα με Αναπηρία σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων"
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ και ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟΣ διοργανώνουν το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Άτομα με Αναπηρία Σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και Εφαρμογή Προγραμμάτων Ενσωμάτωσης». Για τέσσερις ήμερες από τις 27 μέχρι τις 30 Αυγούστου στον Πρίνο της Θάσου η κατασκήνωση «Pitsas Camp» θα ανοίξει τις πύλες της προκειμένου να φιλοξενήσει εκπαιδευτές/ριες και εκπαιδευόμενους/ες κλείνοντας συγχρόνως την φετινή κατασκηνωτική σεζόν.
Στους/στις συμμετέχοντες/ουσες, εκπαιδευτές/ριες και εκπαιδευόμενους/ες, θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την επανένταξη, αποκατάσταση, καθημερινότητα, αυτονομία. εκπαίδευση και άθληση των Α.μεΑ..
Κόστος Συμμετοχής : 170,00€ (η καταβολή του κόστους συμμετοχής θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του Σεμιναρίου.)
Περιλαμβάνει : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Μεταφορά από και προς το λιμάνι του νησιού στην κατασκήνωση, Διατροφή (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό), Διανυκτερεύσεις.
Αριθμός συμμετοχών : 70 συμμετέχοντες/ουσες. (Ο αριθμός συμμετεχόντων/ουσών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή εγκρίνεται μόνο έπειτα από την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση όπου κάποιος/α υποψήφιος/α δεν καταθέσει το σχετικό χρηματικό εμπρόθεσμα τότε χάνει το δικαίωμα συμμετοχής και ενημερώνεται ο επόμενος από την λίστα αναμονής).
Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: Apply_7th_Camp
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2531036909, 6944273770 Κυρία Αργυροπούλου