12/02/2013
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΠΕΡΠΑΤΩ"
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/2/2013

  Μετά από αίτημα της Εθελοντικής Ομάδας του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής, πραγματοποίηθηκε η επίσκεψη τους στον Σύλλογο "ΠΕΡΠΑΤΩ" όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα εκπαίδευσης και αναπηρίας με τον Σπύρο Νταντανίδη (ενεργό μέλος του Συλλόγου), την Κοινωνική Λειτουργό κα. Χατζοπούλου Βασιλική και τους Εκπαιδευόμενους Φοιτητές του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης: Δημοσχάκη Δήμητρα, Στέλλα Φαρμάκη, Παναγιώτη Αμερικάνο, Χρυσάνθη Μπάρμπα.
  Αφορμή για το αίτημα της επίσκεψης τους, στάθηκε μια δημοσίευση που έκανε ο Σύλλογος για έκληση χρημάτων για την αγορά των ειδικών παππουτσιών του μικρού μας μέλους.
Στα πλαίσια της συζήτησης οι μαθητές είχαν την εικαιρία να θέσουν ερωτήσεις για την προσβασιμότητα στην πόλη της Κομοτηνής και κυρίως των χώρων εκπαίδευσης αλλά και να μάθουν πώς είναι η καθημερινότητα ενός μαθητή σε αναπηρικό αμαξίδιο. 
  Στο τέλος της επίσκεψης τους, οι μικροί μαθητές έκαναν δωρεά στον Σύλλογο 200 ευρώ, που μάζεψαν. Ένα μέρος των χρημάτων  θα χρησιμοποιηθούν εκ μέρους του Συλλόγου για την Αγορά των ειδικών παππουτσιών του μικρού μας φίλου, και τα υπόλοιπα θα αποταμιευθούν για την κάλυψη μελλοντικής αγοράς ορθοπεδικών ειδών κάποιου άλλου μέλους μας που θα χρήζει βοήθειας.
  Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους και τις καθηγήτριες τους κα. Πολυζωϊδου και κα. Θεοχάρη για αυτή τους την επίσκεψη και κυρίως για την διαρκή στήριξη τους προς τον Σύλλογο.