5ος Spetses Mini Marathon

φώτο
Τετ, 21 Οκτ 2015
Λήξη:
Τετ, 21 Οκτ 2015, 00:00 ΠΜ

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του Spetses Mini Marathon μας προσκάλεσε να συμμετάσχουμε Ο φίλος μας Λευτέρης Παρασκευάς για τη συμμετοχή μας στο επετειακό 5ο Spetses Mini Marathon…

Διαβάστε τα παρακάτω:
«Το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να το περάσω στον αγώνα Σπέτσες Μίνι Μάραθων καλεσμένος από τον σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ. Πήγα στον αγώνα για να υποστηρίξω έναν αθλητή του συλλόγου και να γνωρίσω κάποια από τα μέλη του. 
2 το πρωί του Σαββάτου περίμενα στην Ντάπια τον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη με την κοπελιά του και τον συνοδό του Ραφαέλ ώστε να βοηθήσω με την μεταφορά. Ότι άγχος είχα για το πως πρέπει να συμπεριφερθώ εξαφανίστηκε και όλα πέρασαν στο χιούμορ και στον χαβαλέ, ένιωσα σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Η επόμενη έκπληξη μου ήρθε στο πρωινό όπου γνώρισα και τον Μάκη Κάλαρα. Με το γεια τι κάνεις, και μια που φύγαμε για καφέ στην Ντάπια. 3η έκπληξη ο Θοδωρής Σαμωνάς, λιγομίλητος πολύ ήρεμος μαζί με την χαμογελαστή συνοδό του Ηλέκτρα Βενέτη. Όλη η μέρα του Σαββάτου μας βρήκε να γυρνάμε από εστιατόριο σε καφετέρια και το ανάποδο. Μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης με ανθρώπους που γνωρίζουν από χιούμορ και χαίρονται την ζωή πολύ περισσότερο από εμάς.
Κυριακή 7:30 το πρωί ξύπνημα και προετοιμασία για τον αγώνα των 25 χιλ.
Ετοιμάσαμε το χειρήλατο του Αλέξανδρου μαζί με τον Ραφαέλ και φύγαμε να προλάβουμε την εκκίνηση. Ο αγώνας ξεκίνησε το πρώτο μισό το πήγαμε χαλαρά μιλώντας και κάνοντας γενικά πλάκα. Μονό σε κάποιες απότομες ανηφόρες χρειάστηκε να επέμβω και να βοηθήσω λιγάκι με σπρώξιμο του χειρήλατου. Το δεύτερο μισό του αγώνα μας βρήκε να έχουμε όρεξη να το πατήσουμε λιγάκι και να προσπερνάμε συνεχεία κόσμο. Μεγάλη στιγμή του αγώνα για μένα ήταν στην Ντάπια που, όταν φτάσαμε και έπρεπε να ανεβάσουμε το χειρήλατο με τον Αλέξανδρο επάνω από τα σκαλιά, άνθρωποι από το πλήθος προσφέρθηκαν και βοήθησαν ώστε να γίνει η μεταφορά σε δευτερόλεπτα. Το πέρασμα μας από την Ντάπια προς το Ποσειδώνιο με τους εκατοντάδες θεατές να φωνάζουν και να ζητωκραυγάζουν ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει στην ζωή μου. Τερματίσαμε σε χρόνο 2 ώρες 19 λεπτά που, με την ζέστη και την υγρασία της ημέρας, θα έλεγα ότι είναι αξιοσέβαστος χρόνος..
3 ώρες μετά από το τέλος του αγώνα μαζέψαμε τα πράγματα μας και ο καθένας πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Το σίγουρο είναι ότι στο άμεσο, μέλλον θα ξαναβρεθούμε και θα κάνουμε όμορφα πράγματα μαζί! Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βρεθώ διπλά σας έστω και για τόσο λίγο...»
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά την Οργανωτική  Επιτροπή του Spetses Mini Marathon και ιδιαίτερα την κα. Κουταρέλη για ακόμα μια φορά και την Stoiximan.gr η οποία κάλυψε τα έξοδα για τη συμμετοχή μας και σε αυτό τον αγώνα.
Περισσότερες φωτογραφίες: 
https://www.facebook.com/Περπατώ - Perpato

NEWSLETTER