07/03/2014
Κυριακή 09/03 όλοι στη Θεσσαλονίκη!!

Μια γιορτή του αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους

την Κυριακή (09/03) στο Λευκό Πύργο!
 
H πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης από το Δήμο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 9 Μαρτίου αλλάζει την όψη της πόλης μας και η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Απριλίου, καλεί μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», σε μια εκδήλωση που θα περιλαμβάνει αθλητικά δρώμενα, ξεχωριστούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις στην Πλατεία Αριστοτέλους!
 
Από τις 12:00, τα μέλη, των Ακαδημιών Στίβου του Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ, καθώς και τα όσα παιδιά βρεθούν στη Λεωφόρο Νίκης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μίνι σκυταλοδρομίες και παιδαγωγικά παιχνίδια στην Πλατεία Αριστοτέλους, στέλνοντας το μήνυμα της άθλησης και της χαράς.
 
Παρόντες θα είναι Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές πολλών αθλημάτων, καθώς και προσωπικότητες, πρεσβευτές του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
 
Κατά θα διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί ειδικό σημείο, στο οποίο θα πραγματοποιούνται εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, που είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον και θα διεξαχθεί παράλληλα με το Μαραθώνιο της 6ης Απριλίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 9 - 12 ετών.
Παράλληλα, όσοι βρεθούν στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στον Μαραθώνιο και στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ.
 
«ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ»
 Θα είμαστε και εμείς εκεί!!Ελάτε να μας γνωρίσετε!!!