Δωρεά Χειρήλατων στον ΠΕΡΠΑΤΩ από Vodafone

Στη φωτογραφία είναι οι : Πέτρος Ευαγγελινός,Δημήτρης Μίσσας , Multiregional Manager, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης Πρόεδρος Συλλόγου Περπατώ 28
Τρί, 28 Μάιος 2013
Λήξη:
Κυρ, 28 Απρ 2013, 00:00 ΠΜ

Την Δευτέρα 27/05/2013 παραδόθηκαν στο Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ», 2  χειρήλατα, ως δωρεά, από την εταιρία Vodafone στα πλαίσια του προγράμματος  «Τεχνολογία, Περιβάλλον, Παιδί ,ΑμεΑ».
Την παράδοση για την εταιρεία Vodafone έκανε ο κ. Δημήτρης Μίσσας , Multiregional Manager, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Σύλλογο για το έργο που προσφέρει  και διαβεβαίωσε  ότι η Vodafone θα είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, ευχαρίστησε την εταιρία Vodafone που  ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου  και μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Τεχνολογία, Περιβάλλον, Παιδί Αμέα» ενέκρινε την πρόταση για την αγορά των χειρήλατων. Ο κ. Ταξιλδάρης πρόσθεσε ότι τα χειρήλατα αυτά ανταποκρίνονται σε άτομα με κινητική βλάβη ,τετραπληγία και παραπληγία, και μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε αμαξίδιο. Έτσι, δίνεται η  δυνατότητα στον ΠΕΡΠΑΤΩ και στον ΚΕΑΔΑ να φέρουν  τα άτομα σε επαφή με το χειρήλατο, ένα μέσο ιδανικό για άσκηση αλλά και για μετακίνηση με αυτονομία μέσα στις πόλεις.

NEWSLETTER