9ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλεξάνδρος"

Η ομάδα που συμμετείχε στον Μαραθώνιο σε ομαδική φωτογραφία
Πέμ, 17 Απρ 2014

Ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ» , μετά από την ευγενική πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», συμμετείχε με τη δική του ομάδα στο Μαραθώνιο και στους «Δρόμους Υγείας» των 10 και 5 χλμ.
117 άτομα, από όλη την Ελλάδα,  τρέξανε μαζί μας με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την αγορά ενός χειρήλατου.
Από την Παρασκευή το απόγευμα έως και το Σάββατο βρισκόμασταν στο Κέντρο  εγγραφών, όπου πέρασαν όλοι να πάρουν τις συμμετοχές  τους και να μας γνωρίσουν από κοντά. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η Λαμπαδηδρομία της Αλεξανδρείου Φλόγας του Μαραθωνίου και  ο  Πρόεδρος του παραρτήματος Μακεδονίας - Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ), Γιώργος Αυγουστίδης, συνοδευόμενος από τους  Παραολυμπιονίκες Αλέξανδρο Ταξιλδάρη και Μάκη Καλαρά, ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος στην πορεία προς το Λευκό Πύργο, όπου την Αλεξάνδρειο Φλόγα υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και άναψε το βωμό.
Την Κυριακή το πρωί ο Μαραθώνιος ξεκίνησε από την Πέλλα και ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης με τον Μάκη Καλαρά διανύσανε την διαδρομή των 42 χλμ, στα 10 χλμ έτρεξε με το χειρήλατο ο Δημήτρης Τσικουρέλης και τέλος στα 5χλμ οι Φάνης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Καραούζας, Θοδωρής Σαμωνάς, Στέλλα Βογιατζή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Αντώνης Σαπουντζόγλου παρέα με τους συνοδούς τους. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δρόσο Χριστόδουλο, Γενικό Διευθυντή της Διοργάνωσης, την Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης, την εταιρία Sunlight Α.Ε., την εταιρία ALLMED, το κατάστημα ορθοπεδικών ειδών  «ΗΝΙΟΧΟΣ», το Pyrinas Training Center, τους On –Bikes – Ποδηλάτες Κομοτηνής, την παιδική κατασκήνωση Pitsas Camp καθώς και όλους όσους συμμετείχαν μεμονωμένα  μαζί μας…
Για περισσότερες φωτογραφίες https://www.facebook.com/media/set/?set=a.617327108356183.1073741840.165247803564118&type=3

NEWSLETTER