9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Άτομα με Αναπηρία Σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και Εφαρμογή Προγραμμάτων Ενσωμάτωσης»

JJJJ
Παρ, 21 Ιουν 2024, 10:00 ΠΜ
Λήξη:
Δευ, 24 Ιουν 2024, 15:00 ΜΜ

Φέτος ο  Σύλλογος ΠΕΡΠΑΤΩ και ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟΣ επιστρέφουν και διοργανώνουν το 9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Άτομα με Αναπηρία Σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και Εφαρμογή Προγραμμάτων Ενσωμάτωσης». Για τέσσερις ήμερες από τις 21 μέχρι τις 24 Ιουνίου, η κατασκήνωση Ιεράς Μητροπόλεως Μαρώνειας θα ανοίξει τις πύλες της προκειμένου να φιλοξενήσει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους εγκαινιάζοντας συγχρόνως την φετινή κατασκηνωτική σεζόν.  

Στους συμμετέχοντες, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την επανένταξη, αποκατάσταση, εκπαίδευση και άθληση των ανάπηρων ατόμων

Κόστος Συμμετοχής : 170,00€ (η καταβολή του κόστους συμμετοχής θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του Σεμιναρίου.)

Περιλαμβάνει :  Διατροφή (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό), Διανυκτερεύσεις, Μεταφορά από και προς την κατασκήνωση.   

Αριθμός συμμετοχών : 70 συμμετέχοντες. (Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή εγκρίνεται μόνο έπειτα από την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση όπου κάποιος υποψήφιος δεν καταθέσει το σχετικό χρηματικό εμπρόθεσμα τότε χάνει το δικαίωμα συμμετοχής και ενημερώνεται ο επόμενος από την λίστα αναμονής).

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2531036909

Δηλώστε συμμετοχή : https://forms.gle/p9vCzau6y9Mjx4e58

NEWSLETTER