Συμμετοχή του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» στο διήμερο φεστιβάλ κατά των διακρίσεων

logo
Πέμ, 07 Μάιος 2015

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στις 12 μ.μ. ο  Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ» συμμετείχε στις δράσεις κατά των διακρίσεων, που διοργανώθηκαν από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και την «System & G», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης δια του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Νέων «Δ+! Γίνε το + στα Δικαιώματά σου» στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής (Πλατεία Ειρήνης).

Η εκδήλωση περιελάμβανε live μουσική, χορό, street action, δρώμενα και αθλητικές δραστηριότητες των συμμετεχόντων φορέων, επιδαπέδια παιχνίδια, κουκλοθέατρο κατά των διακρίσεων, έκθεση με κολάζ που δημιούργησαν οι μαθητές στο πλαίσιο της δράσης «Κάτι παίζει… με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», προβολή όλων των δράσεων και των προϊόντων της πρωτοβουλίας «Δ+! Γίνε το + στα Δικαιώματά σου» (σποτ Δ+, βιντεάκια, final flash mob, υλικό από κάθε εβδομάδα δράσης).

Συμμετείχουν  επίσης η Τοπική Ομάδα Δράσης της Διεθνούς Αμνηστίας στην Κομοτηνή, η «ΑΡΣΙΣ» Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων/Δομή Φιλοξενίας και Φροντίδας Ασυνόδευτων Παιδιών Αιτούντων Άσυλο στην Αλεξανδρούπολη και 125 περίπου μαθητές από το 2ο και 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και από το 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου Μάθησης.

NEWSLETTER