4ος Spetses Mini Marathon

4ος Spetses Mini Marathon
Mo., 20 Okt. 2014

Ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ» έδωσε το παρόν για τρίτη συνεχή χρονιά στο Spetses Mini Marathon, που φέτος μέτρησε την 4η διοργάνωσή του στο πανέμορφο νησί των Σπετσών στις 10-12.10.2014.  Ανάμεσα σε 10.000 επισκέπτες και 5.000 αθλητές και Ολυμπιονίκες, που αποτέλεσαν και ρεκόρ συμμετοχών, ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, ο Μάκης Καλαράς, ο Χρήστος Κωσταντακόπουλος και ο Πέτρος Ευαγγελινός, εκπροσώπησαν τον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ». 

Η συνεχής εξέλιξη του θεσμού αυτού, που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια, επιβεβαιώθηκε τόσο από τα αθλητικά δρώμενα ( ένταξη νέων αθλημάτων) όσο και από τα εικαστικά, πολιτιστικά. 

Το βράδυ της Πέμπτης ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ» συμμετείχε στα εγκαίνια της παιδικής έκθεσης ζωγραφικής, με έργα παιδιών δημοτικού, τα οποία έδωσαν και το πρώτο έναυσμα για τη σχετική διοργάνωση. Την επόμενη μέρα ο Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς επισκέφτηκε μαζί με άλλους δυο κορυφαίους αθλητές το δημοτικό σχολείο των Σπετσών, όπου, απαντώντας στις ερωτήσεις των ‘’μικρών δημοσιογράφων’’, επιχείρησε μια πρώτη γνωριμία των μικρών μαθητών-αθλητών με το πνεύμα των Παραολυμπιακών αγώνων, προθερμαίνοντάς τους για τους παιδικούς κολυμβητικούς αγώνες που ακολούθησαν! Το Σάββατο και την Κυριακή οι αθλητές και οι φίλοι του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου των 5, 10 και 25 χιλιομέτρων, οι οποίοι διεξήχθησαν κάτω από άριστες συνθήκες. Η αυλαία αυτού του ολοκληρωμένου από κάθε άποψη event έπεσε με τον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη και το Μάκη Καλαρά να απονέμουν βραβεία σε όσους διακρίθηκαν αλλά και να λαμβάνουν οι ίδιοι για λογαριασμό του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» για δεύτερη χρονιά το ειδικό βραβείο ING Award, που απονέμεται με σκοπό να τιμήσει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητισμού. 

Το 4ο  Spetses Mini Marathon επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως η συμμετοχή και η συνεργασία, τόσο των τοπικών φορέων όσο και των ιδιωτικών, αποτελούν τον πυρήνα κάθε πετυχημένης πρωτοβουλίας. Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή για την άρτια διοργάνωση και ειδικά την Πρόεδρο αυτής, Μαρίνα Κουταρέλη για την πρόσκληση στο Συλλογό μας.
Νίκη είναι η συμμετοχή!

NEWSLETTER