8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο "Ατόμα με Αναπηρία σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων"

καμπ
Fr., 02 Juni 2023, 11:00 AM
Λήξη:
Mo., 05 Juni 2023, 11:00 AM

 

 

Φέτος ο  Σύλλογος ΠΕΡΠΑΤΩ και ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟΣ επιστρέφουν και διοργανώνουν το 8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Άτομα με Αναπηρία Σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και Εφαρμογή Προγραμμάτων Ενσωμάτωσης». Για τέσσερις ήμερες από τις 2 μέχρι τις 5 Ιουνίου στον Πρίνο της Θάσου η κατασκήνωση «Pitsas Camp» θα ανοίξει τις πύλες της προκειμένου να φιλοξενήσει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους εγκαινιάζοντας συγχρόνως την φετινή κατασκηνωτική σεζόν.  

Στους συμμετέχοντες, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την επανένταξη, αποκατάσταση, εκπαίδευση και άθληση των ανάπηρων ατόμων

Κόστος Συμμετοχής : 170,00€ (η καταβολή του κόστους συμμετοχής θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του Σεμιναρίου.)

Περιλαμβάνει : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Μεταφορά από και προς το λιμάνι στην κατασκήνωση, Διατροφή (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό), Διανυκτερεύσεις.   

Αριθμός συμμετοχών : 70 συμμετέχοντες. (Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή εγκρίνεται μόνο έπειτα από την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση όπου κάποιος υποψήφιος δεν καταθέσει το σχετικό χρηματικό εμπρόθεσμα τότε χάνει το δικαίωμα συμμετοχής και ενημερώνεται ο επόμενος από την λίστα αναμονής).

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2531036909

Δηλώστε συμμετοχή : https://forms.gle/p9vCzau6y9Mjx4e58

NEWSLETTER