12/10/2013
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Spetses Mini Marathon
Ένα ταξίδι 800 χλμ, 5 αθλητές, ένας μαραθώνιος και απίστευτα καλή διάθεση !

Ο Σύλλογος 'Περπατώ' βρέθηκε στις 11-13/10 στο πανέμορφο νησί των Σπετσών και στον 3ο “Spetses Mini Marathon”, παρέα με 5 χειρήλατα και πολλούς καλούς φίλους! Μετά από ένα απολαυστικό, ταξίδι από Κομοτηνή , Θεσσαλονίκη και Αθήνα, χάρη στα ΚΤΕΛ Ροδόπης, σειρά είχε μια βραδινή θαλάσσια βόλτα με αμαξίδια και δείπνο προσφερόμενο από την οργανωτική επιτροπή. Η επόμενη μέρα ήταν μέρα συντονισμού, προπόνησης αλλά και χαλάρωσης! Φθάνοντας στην ημέρα του μαραθωνίου, λίγο πριν την εκκίνηση, οι φωτογραφίες με τα μπλουζάκια 'Περπατώ' από την Coloplast ακόμη περισσότερες και τα χειροκροτήματα δύσκολο να καταμετρηθούν! Μετά το σύνθημα της εκκίνησης και τα πρώτα μέτρα , στο μυαλό όλων υπήρχαν μόνο... άλλα 26 χλμ!

Καθ όλη τη διαδρομή η σαγηνευτική θέα και η καλύτερη δυνατή παρέα οδήγησε τους αθλητές μας στον τερματισμό σε πολύ συντομότερο από τον αρχικά εκτιμώμενο χρόνο: Μάκης Καλαράς, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Θεόδωρος Σαμωνάς, Chejon Fernandez παρέα με τους συνοδούς τους, σπεύδουν να φορέσουν το μετάλλιο της συμμετοχής.

Η επισφράγιση της μοναδικής αυτής στιγμής σημειώθηκε με την βράβευση από την ING και το Δήμο Σπετσών, χάρη στους οποίους κατά τη διάρκεια της επιστροφής μας συνόδευε ένα μεγάλο γυαλιστερό κύπελλο.

Ρωτάτε αν μας άρεσε; Τότε θα σας απαντήσουμε 'και του χρόνου'! Για την ώρα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Θα τρέξετε μαζί μας?
 
 
http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/551418/oloi-itan-stis-spetses

http://www.newsbeast.gr/travel/nea/arthro/595998/me-epituhia-oloklirothike-o-3os-spetses-mini-marathon/

http://www.paratiritis-news.gr/detailed_article.php?id=163112&categoryid=19

http://www.rodopisports.gr/index.php/diafora-sports/item/749

http://www.sport24.gr/Sports/Stivos/terastia_epityxia_ston_3o_spetses_mini_marathon.2460847.html

http://www.contra.gr/Sports/agkaliasthke-o-3os-spetses-mini-marathon.2460830.html

http://www.greekriviera.gr/el/spetses-mini-marathon-2013-the-best/

http://www.fayscontrol.gr/mini-marathon-terastia-simmetochi-apoliti-epitichia-ke-chrises-diakrisis-stis-spetses/