31/08/2017
Επίσκεψη του TIAD στον Σύλλογο "ΠΕΡΠΑΤΩ"
Στις 23/8/2017 ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Θράκης επισκέφτηκε τον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα 'Περπατώ'.

Ο πρόεδρος του 'Περπατώ' Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και οι συνάδελφοι του ενημέρωσαν τον TIAD σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ-πρόεδρος του TİAD συνεχάρη τον Αλέξανδρo Ταξιλδάρη για τις εργασίες τους και ανέφερε τον ενθουσιασμό του.

Ο Λεβέντ Σαδικ Αχμέτ υπενθύμισε πως όλοι οι επιχειρηματίες έχουν κοινωνική ευθύνη και υπενθύμισε πως είναι ανάγκη όλοι οι επιχειρηματίες να στηρίζουν τις ΜΚΟ. Ο Αχμέτ ανέφερε επίσης πως κατά την σύνοδο Βαλκανίων του DTIK θα θέσει το  θέμα ¨Βαλκανικής συνάντησης¨ ατόμων με κινητικά προβλήματα. O Λεβεντ Σαδίκ ανέφερε πως κατά την περίοδο συγκομιδής κερασιών του 2018 θα προσφέρει δουλειά τουλάχιστον σε ένα άτομο με κινητικά προβλήματα, όπως και ότι θα θέσει στην σύνοδο του Δ.Σ. του TIAD το θέμα της πρόσληψης ατόμων με κινητικά προβλήματα.
 
Ο TIAD μετά από επικοινωνία με τον σύλλογο 'Περπατώ' και αφού εντοπίστηκε η σχετική έλλειψη, χάρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο μπανίου  το οποίο παρέχει την δυνατότητα μπάνιου και τουαλέτας σε άτομα με κινητικές ανάγκες.

Στην επίσκεψη μετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος του TIAD Ισμαήλ Μουμίν, το μέλος του Δ.Σ. ο Ριντβάν Μολλά Ισά και ο γραμματέας του συλλόγου ο Αλή Αλή Τσαβούς.