04/04/2016
11ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"
Ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ» συμμετείχε στις 3 Απριλίου στον 11ο NN Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ως ένας εκ των Συνεργαζόμενων Φορέων Κοινωνικής Προσφοράς.

Η ομάδα του Συλλόγου αποτελούμενη από 31 συμμετέχοντες (Α.μεΑ. και μη) έλαβε μέρος στους «Δρόμους Υγείας» των 10 και 5 χλμ. όπως επίσης και στην διαδρομή των 42 χλμ.
Οι αθλητές του Συλλόγου και χρήστες χειρήλατων αμαξιδίων κ.κ. Kamawal Qudratullah (5 χλμ.),  Αλέξανδρος Ταξιλδάρης (42 χλμ.), Χρήστος Μπαμπαλής (10 χλμ.) και ο Δημήτρης Τσικουρέλης (10 χλμ), Μιχάλης Ραγκούσης (10χμλ), Φάνης Παπαδημητρίου (10 χλμ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (10 χλμ) και Πέτια Πετρόβα (5 χλμ) με την συμμετοχή τους ανέδειξαν το ουσιαστικό νόημα της συμμετοχής όλων στην διοργάνωση μακριά από κάθε είδους αποκλεισμούς και με σύμμαχο την επιθυμία της συμμετοχής. 

Μέρος των εσόδων από τις εγγραφές με την ομάδα του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ η Διοργανώτρια Αρχή το παρέδωσε στον Σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστούν χειρήλατα αμαξίδια.