24/11/2012
Ανακοίνωση από τη ΜΚΟ "Άλλη Όψη"

 

Οι προετοιμασίες για το 6ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άλλη Όψη» που αφορά αποκλειστικά ανθρώπους με τετραπληγία συνεχίζουν πυρετωδώς! Όλες οι ομάδες και το διοικητικό συμβούλιο εργάζονται  σκληρά για την εκπόνηση του προγράμματος. Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη κλείσει τις συμμετοχές και ανυπομονούμε για την έναρξη του πρώτου μας θεματικού προγράμματος!

 

Ακόμα, το Σάββατο 24 Νοέμβριου, στο Γκάζι, φοιτητές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών (ΣΚΦ), τη Μονάδα Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία (ΦμεΑ) του ΕΚΠΑ, το Esn Kapa Athens και την υποστήριξη του Τομέα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνουν στην Τεχνόπολη, πολιτιστική εκδήλωση με θέμα "Αναπηρία και διαπολιτισμικότητα, πηγές διαφορετικότητας".

 

Η Άλλη Όψη θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει τον κοινό για τις δράσεις της. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συναντηθούμε παλιοί και νέοι φίλοι του σωματείου. Στο χώρο θα βρίσκεται ο Θανάσης Γούσιας με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε όσοι θέλετε να βοηθήσετε με την οργάνωση.   Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε http://esnkapa.org/athens/article/disability-and-interculturalism

 

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου έχουν αλλάξει τα κριτήρια εγγραφής μελών σε αυτό. Πλέον, δυνατότητα εγγραφής έχουν όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει σε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα ανεξαρτήτως αν έχουν ή όχι αναπηρία.  Όσοι πληρούν το κριτήριο αυτό μπορούν να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν με email στο info@alliopsi.gr Η τελική απόφαση έγκρισης θα ανακοινώνεται στους υποψήφιους μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβούλιου.