11/09/2019
8ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
Θες να τρέξεις; Τρέξε με τον ΠΕΡΠΑΤΩ το Σάββατο στις 19 Οκτώβρη στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης-Dole.
Όσοι και όσες θέλετε παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι και την Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 2019, όπου και λήγει η προθεσμία για τις ατομικές και τις ομαδικές εγγραφές. Το αντίτιμο συνδρομής συμμετοχής βασικού πακέτου  κοστίζει 20€ για τον Ημιμαραθώνιο και 15€ ευρώ για τον Αγώνα 5km, ώστε να καλυφθεί το κόστος της συμμετοχής, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1FLEYbsYpSfTEgfVfiRuf6n0xExn1jb98EseVf3F-xD8/viewform?fbclid=IwAR2GJcDY34PS2CHMZm5pfiVd5_OZb05LUB_RIEUXZgpyQeJNmOzU1Rt4Ngg&edit_requested=true
Με την εγγραφή σας στην ομάδα του ΠΕΡΠΑΤΩ, σε όποια διαδρομή και πακέτο εξοπλισμού επιλέξετε, προσφέρετε 5€ στο Σύλλογο συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθειά μας, ώστε να  υπάρξει μια ουσιαστική βοήθεια για  να καλύψουμε λειτουργικά έξοδα του Συλλόγου!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2531036909,ή μέσω ηλ. ταχυδρομείου στο info@perpato.gr
Αναλυτικότερα για τα βασικά πακέτα θα μάθετε από την επίσημη  ιστοσελίδα του μαραθωνίου: thesshalfmarathon.org

***Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε τον Σύλλογο Περπατώ για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων  δηλώστε συμμετοχή σε εμάς (στον πρώτο σύνδεσμο) και όχι στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αλλιώς δε θα μπορέσουμε να λάβουμε τα 5 ευρώ ανά συμμετοχή.
 
Σας περιμένουμε να τρέξουμε όλοι μαζί!
Σύλλογος Ατόμων με Κινητική Αναπηρία και Φίλων Ν. Ροδόπης