16/11/2015
Ημερίδα: "Διαχείριση προβλημάτων του ουροποιητικού, Ακράτεια και υλικά διαχείρισης τους"
Ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης  «ΠΕΡΠΑΤΩ», σε συνεργασία με τα καταστήματα Ιατρικών-Ορθοπεδικών «ΤΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗ», διοργανώνουν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015  ημερίδα με θέμα :
«Διαχείριση προβλημάτων του ουροποιητικού, Ακράτεια και υλικά διαχείρισης τους». 
                Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» (Τέρμα Λεωφόρου Δημοκρατίας, Κομοτηνή). Ώρα έναρξης 19:00 μ.μ..
                Εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών στον χώρο και ο Χειρουργός Ουρολόγος κ. Δημήτριος Τάκος, μοιράζονται την οπτική και την εμπειρία τους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς στην καθημερινότητά του και τους τρόπους διαχείρισής τους.

 «Διαχείριση προβλημάτων του ουροποιητικού, Ακράτεια και υλικά διαχείρισης τους»
Πρόγραμμα Ημερίδας  
19:00μ.μ. - 19:10 μ.μ. : Έναρξη Ημερίδας – Χαιρετισμοί.
19:10 μ.μ. - 19:50 μ.μ. : 'Διαχείριση προβλημάτων από το ουροποιητικό σύστημα σε ασθενείς με κάκωση της σπονδυλικής στήλης, ο ρόλος του ουρολόγου'.
  Ομιλήτης κ. Δημήτριος Τάκος, Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος FEBU - Ειδικευθείς στην Ενδοουρολογία – Ουροδυναμική-Εύκαμπτη Κυστεοσκόπηση - Βιοψία Προστάτη - Ουροδυναμικός Έλεγχος - Ακράτεια Ούρων - Στυτική Δυσλειτουργία - ΥπογονιμότηταΠαιδοουρολογία - Ενούρηση – Ανδρολογία.
19:50 μ.μ. - 20:05 μ.μ. : 'Προϊόντα διαχείρισής ακράτειας'.
  Ομιλητής κ. Κωνσταντίνος Καλέμης, εκπρόσωπος της εταιρείας Hartmann.
20:05 μ.μ. - 20:20 μ.μ. : 'Υλικά αυτοκαθετηριασμού και ακράτειας ούρων'.
  Ομιλήτρια κα Κωνσταντίνα Γεωργούλα, εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΡΗΤΗ Α.Ε. .