23/09/2015
Βίκος Street Relays στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε στο πιο όμορφο σημείο της τα Βίκος Street Relays, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο κόσμος που βρέθηκε στην ανακατασκευασμένη Νέα Παραλία έζησε υπέροχες στιγμές τρέχοντας μαζί με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέσα από τον φετινό αγώνα θα στηριχθούν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”.
Ο καιρός βοήθησε και έτσι στην πανέμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πολύς κόσμος. Από τα μικρά παιδιά του Αρσακείου και άλλων δημοτικών σχολείων, μέχρι τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από το πρόγραμμα TEDxUniversityofMacedonia. Από τον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη, τον Μάκη Καλαρά, και άλλα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα & Φίλων Ν. Ροδόπης “ΠΕΡΠΑΤΩ”, μέχρι τον Γιάννη Κουρκουρίκη με την δική του Running Team.
Όλοι τους, πήραν σκυτάλη, έτρεξαν σε μια πανέμορφη διαδρομή, βλέποντας τον ήλιο να δύει και προσφέροντας ο καθένας με την συμμετοχή του σημαντική βοήθεια στα δύο ιδρύματα.
Ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ» συμμετείχε στη διοργάνωση με τα χρώματα της https://www.stoiximan.gr/. Η συνεργασία της Stoiximan.gr με τον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» αφορά σε 2 άξονες: στην κάλυψη των εξόδων της ομάδας του 'ΠΕΡΠΑΤΩ' για τη συμμετοχή τους σε αθλητικές διοργανώσεις καθώς και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων παρέμβασης για τα Α.μεΑ. για τη συμμετοχή του σε αθλητικές διοργανώσεις καθώς και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων παρέμβασης για τα Α.μεΑ.