20/05/2015
Κομοτηνή Βίκος Street Relays
Η Κομοτηνή αγκάλιασε με θέρμη τα Relays!
Αγώνας με μήνυμα την ανάδειξη του αναπηρικού κινήματος!
 
Μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και ένα μοναδικό περιβάλλον, τα Βίκος Street Relays επέστρεψαν στην Κομοτηνή, την πόλη που άνοιξε το 2014 τον δρόμο για την περιφέρεια μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Υπέροχες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός και το δρομικό κίνημα μπορούν να προσφέρουν έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στα Relays της Κομοτηνής. Με την ισχυρή παρουσία των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που συμμετείχαν στο αθλητικό πάρτι και ως δρομείς και ως εθελοντές, οι αγώνες είχαν τον απόλυτα νεανικό χαρακτήρα, που κυριαρχεί στην πρωτεύουσα της Ροδόπης.
Ο αγώνας δρόμου των 12 χιλιομέτρων, που ξεκίνησε από τα ΤΕΦΑΑ και κατέληξε στο κέντρο της πόλης, παρέδωσε τη σκυτάλη στα αγωνίσματα των σκυταλοδρομιών δρόμου στην Πλατεία Ειρήνης με σημείο εκκίνησης το “στρατηγείο” των Relays, το κατάστημα της WIND του Γιάννη Κορούδη.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρόδικος και ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Νομού Ροδόπης “Περπατώ” που έχουν εφαρμόσει μια στρατηγική συνεργασία με τα Relays με στόχο την ανάδειξη του αναπηρικού κινήματος, προσέφεραν μία διαφορετική οπτική γωνία για τους αγώνες.
Ο αθλητισμός δεν χωρά διακρίσεις και τα μέλη του “Περπατώ” ήταν εκεί με πολυπληθή παρουσία για να αναδείξουν ακριβώς αυτό.
Παρών και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον 6ο Ολυμπιονίκη στην πάλη στους Αγώνες της Αθήνας το 2004, Απόστολο Τασκούδη, ο οποίος πήρε σκυτάλη, έτρεξε και απόλαυσε τον αγώνα. “Το χάρηκα πολύ και ευχαριστώ για την πρόσκληση. Ήταν υπέροχος ο αγώνας και είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι οι Ολυμπιονίκες όποτε μπορούμε, να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και να παρακινούμε τον κόσμο να ασχοληθεί πιο ενεργά με τον αθλητισμό”, επεσήμανε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης. Μαζί  και οι Παραολυμπιονίκες Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και Μάκης Καλαράς.
Παρούσα και η Novasports Running Team με πολλές τετράδες και διακρίσεις σε όλα τα αγωνίσματα, όπως φυσικά παρών και ο ονομαστικός χορηγός των Relays, ο Βίκος, που στηρίζει παντού και πάντα την διοργάνωση.
Σημαντική η συμβολή για την επιτυχία που σημείωσαν τα Relays για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είχε και ο Δήμος Κομοτηνής, αλλά και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και φυσικά όλοι οι πολίτες της πανέμορφης Κομοτηνής, που έχουν αγκαλιάσει τις σκυταλοδρομίες δρόμου.
Επόμενος σταθμός των Relays είναι τα Γιάννενα το Σάββατο 13 Ιουνίου, στην τέταρτη… στροφή για το 2015! Ραντεβού στην Ήπειρο για άλλον έναν μοναδικό αγώνα!
 
* Τα αποτελέσματα των αγώνων με τους επίσημους χρόνους και όλοι οι νικητές θα ανακοινωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.vikos.relays.gr).
* Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε δείτε στην ενότητα “Εικόνες” στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.vikos.relays.gr).
Περισσότερες φωτό http://www.vikos.relays.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%AE-%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-relays-2015-photogallery/#gallery/213/
 
Από το Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης