10/05/2015
Ανέδειξε τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία ο ΠΕΡΠΑΤΩ
Τις διακρίσεις προς τα άτομα με αναπηρία ανέδειξε την Παρασκευή 8 Μαΐου ο Σύλλογος ατόμων με κινητικά προβλήματα Περπατώ συμμετέχοντας με δράσεις του στο  Διήμερο φεστιβάλ κατά των διακρίσεων που διοργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct.
Όπως σημείωσε ο κ. Απόστολος Τζουμαλάκης, ο Σύλλογος είναι συνεπής σε όλα τα ραντεβού που έχουν να κάνουν με την ενημέρωση κατά των διακρίσεων, ώστε να υπενθυμίσει πως οι διακρίσεις δεν περιορίζονται στο φύλο ή τη φυλή αλλά υπάρχουν και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αναπηρία.

«Θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά το τι μπορούν να κάνουν όλα τα άτομα με αναπηρία σε σχέση με τον αθλητισμό, να ενημερώσουμε για τις δράσεις του Συλλόγου μας και να αλληλοεπιδράσουμε μαζί με τους άλλους συλλόγους που συμμετέχουν στο διήμερο φεστιβάλ»
Η Κομοτηνή είναι μια πόλη πολύ ευαισθητοποιημένη και οι πολίτες της αρκετά ενημερωμένοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αναπηρία, σημείωσε, με κινήσεις και από την πολιτεία και από ιδιώτες, ως προς την προσβασιμότητα των αναπήρων, υπάρχει όμως ακόμα πολύς δρόμος για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια.

 Πηγή: http://www.eleftherovima.gr